Advertisement

Huni Nedir - Dönüşüm Hunisi ve Huni Görselleştirme Raporu | Metehan Yılmaz : Huni kürtçe ve türkçe anlamı, huni türkçeden kürtçeye çeviride ne demek?

Huni Nedir - Dönüşüm Hunisi ve Huni Görselleştirme Raporu | Metehan Yılmaz : Huni kürtçe ve türkçe anlamı, huni türkçeden kürtçeye çeviride ne demek?. Ne demek? ve nedir? gibi sorularınıza cevaplar bulabilir ve kelime anlamlarını öğrenebilir, atasözleri, deyimler ve. Huni kürtçe ve türkçe anlamı, huni türkçeden kürtçeye çeviride ne demek? Bu sayfada huni nedir huni ne demek huni ile ilgili sözler cümleler bulmaca kısaca huni anlamı tanımı açılımı huni hakkında bilgiler resimleri huni sözleri yazıları kelimesinin sözlük anlamı nedir. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Dar ağızlı kaplara sıvı dökmeye yarayan;

Huni ve yüzlerce terimin anlamlarını, açıklamalarını okuyabilirsiniz. Antoloji.com nedir sayfası ile sözcükler,kelimeler,kavramlar ve anlamları,sözcük,kelime,kavram,huni̇,huni,huni. Daha fazla bilgi icin sayfamizi. Huni dairesel bir şeyin giderek aşağı doğru incelip üçgen hal almasıdır oradan da bir kaba kolaylıkla taşırmadan bir şeyler koyabiliriz. Huni kelimesinin tdk sözlükteki anlamı nedir?

"Deli" olanlar neden huni takarlar? - Trepanasyon ...
"Deli" olanlar neden huni takarlar? - Trepanasyon ... from i.ytimg.com
Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Bilmeniz gereken bilgiler, diger genel türkçe terimleri hakkında daha fazla bilgi icin sayfamizi ziyaret ediniz. Ve yukarı kısmı genişçe, aşağı kısmı dar olan âlet. Huni dairesel bir şeyin giderek aşağı doğru incelip üçgen hal almasıdır oradan da bir kaba kolaylıkla taşırmadan bir şeyler koyabiliriz. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Huni teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamı. , tdk türk dil kurumu gayrı resmi. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçiminde metal veya plastikten yapılmış araç, ağızlık.

Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç.

Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçiminde metal veya plastikten yapılmış araç, ağızlık. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç.ağızlık.huni biçiminde herhangi bir yapı veya organ. Huni nedir, ne demek, nasıl yazılır ve okunur merak ediyorsanız tdk sözlük kelime anlamı ve eş anlamlısı nedemekla.com'da! Huni ne demek, huni eş anlamlısı, huni anlamı, huni açıklaması, huni ile ilgili bilgi, huni kelimesinin anlamı,huni zıt anlamısı, huni zıttı, huni hakkında bilgi, huni kelimesinin i̇ngilizce türkçe. Huni biçiminde herhangi bir yapı veya organ. Huni hem başınızı soğuktan ve ceryandan korur, hem de ısırgan, akbaba, çıyan, gibi yabani hayvanlardan. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Genel türkçe terimi olan huni nedir, huni ne anlama gelmektedir? Huni hakkında bilmeniz gereken bilgiler genel türkçe terimleri sözlüğünde yer almaktadir. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. 'huni' 1 kelime ve 4 harften oluşmaktadır. Huni için 2 adet anlam bulundu.

Huni nedir, huni ne demek, tdk sözlük anlamı ve cümle içinde kullanımı, bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan bir yanı geniş, bir yanı dar araç huni n. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Genel türkçe, bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Huni nedir, ne demek, nasıl yazılır ve okunur merak ediyorsanız tdk sözlük kelime anlamı ve eş anlamlısı nedemekla.com'da! Zıt ve eş anlamlıları nelerdir?

Hazne Huni Çapı 19 Cm 20 Cm 24 Cm Çelik Huni Büyük ...
Hazne Huni Çapı 19 Cm 20 Cm 24 Cm Çelik Huni Büyük ... from www.fiyatgrafik.com
Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Huni dairesel bir şeyin giderek aşağı doğru incelip üçgen hal almasıdır oradan da bir kaba kolaylıkla taşırmadan bir şeyler koyabiliriz. (anatomi) i̇ç kulaktaki ortak çekirdeğin tepesinde bulunan koni biçiminde küçük. Ama bunların hepsi bir yana, sonbaharda başınızdaki huninin deliğine teğet geçen. Antoloji.com nedir sayfası ile sözcükler,kelimeler,kavramlar ve anlamları,sözcük,kelime,kavram,huni̇,huni,huni. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Huni ve yüzlerce terimin anlamlarını, açıklamalarını okuyabilirsiniz.

Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç.

Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Huni hakkında bilmeniz gereken bilgiler genel türkçe terimleri sözlüğünde yer almaktadir. Huni nedir, ne demek kelimesine ait sonuçlar görüntüleniyor. Huni için 2 adet anlam bulundu. (anatomi) i̇ç kulaktaki ortak çekirdeğin tepesinde bulunan koni biçiminde küçük. Osmanlica sözlüge göre huni̇ nedir anlami. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Genel türkçe terimi olarak huni nedir, huni nedir ne anlama gelmektedir? Genel türkçe terimi olan huni nedir, huni ne anlama gelmektedir? Huni teriminin türkçe i̇ngilizce sözlükte anlamı. Huni nedir, ne demek, nasıl yazılır ve okunur merak ediyorsanız tdk sözlük kelime anlamı ve eş anlamlısı nedemekla.com'da! Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Huni ve yüzlerce terimin anlamlarını, açıklamalarını okuyabilirsiniz.

Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Ağzı dar kaplara sıvı dökmeye mahsus alet ki, yukarısı geniş ve aşağısı dar. Antoloji.com nedir sayfası ile sözcükler,kelimeler,kavramlar ve anlamları,sözcük,kelime,kavram,huni̇,huni,huni. Huni hem başınızı soğuktan ve ceryandan korur, hem de ısırgan, akbaba, çıyan, gibi yabani hayvanlardan. Huni kelimesinin tdk sözlükteki anlamı nedir?

Büyük Huni Paslanmaz Çelik Metal Şarap Huni Yakıt Huni ...
Büyük Huni Paslanmaz Çelik Metal Şarap Huni Yakıt Huni ... from www.fiyatgrafik.com
Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Huni biçiminde herhangi bir yapı veya organ. Huni ne demek, huni eş anlamlısı, huni anlamı, huni açıklaması, huni ile ilgili bilgi, huni kelimesinin anlamı,huni zıt anlamısı, huni zıttı, huni hakkında bilgi, huni kelimesinin i̇ngilizce türkçe. Sor nedir rüya tarih i̇sim bitki sağlık. Huni hem başınızı soğuktan ve ceryandan korur, hem de ısırgan, akbaba, çıyan, gibi yabani hayvanlardan. Dar ağızlı bir şişeye hunisiz mâyi aktarılır gibi ağır ağır yaraya boşaltıldı (refik h. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç.ağızlık.huni biçiminde herhangi bir yapı veya organ. Zıt ve eş anlamlıları nelerdir?

Daha fazla bilgi icin sayfamizi.

, tdk türk dil kurumu gayrı resmi. (anatomi) i̇ç kulaktaki ortak çekirdeğin tepesinde bulunan koni biçiminde küçük. Huni nedir, ne demek kelimesine ait sonuçlar görüntüleniyor. Huni teriminin türkçe türkçe sözlükte anlamı. Zıt ve eş anlamlıları nelerdir? Ne demek? ve nedir? gibi sorularınıza cevaplar bulabilir ve kelime anlamlarını öğrenebilir, atasözleri, deyimler ve. Huni nedir, ne demek, nasıl yazılır ve okunur merak ediyorsanız tdk sözlük kelime anlamı ve eş anlamlısı nedemekla.com'da! Huni nedir, huni ne demek, tdk sözlük anlamı ve cümle içinde kullanımı, bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan bir yanı geniş, bir yanı dar araç huni n. Huni dairesel bir şeyin giderek aşağı doğru incelip üçgen hal almasıdır oradan da bir kaba kolaylıkla taşırmadan bir şeyler koyabiliriz. Huni hem başınızı soğuktan ve ceryandan korur, hem de ısırgan, akbaba, çıyan, gibi yabani hayvanlardan. Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç. Huni hakkında bilmeniz gereken bilgiler genel türkçe terimleri sözlüğünde yer almaktadir. Genel türkçe, bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç.

Bir sıvıyı ağzı dar bir kaba aktarmak için kullanılan koni biçimindeki araç huni. Ağzı dar kaplara sıvı dökmeye mahsus alet ki, yukarısı geniş ve aşağısı dar.

Posting Komentar

0 Komentar